Cabinet gastroenterologie policlinica Titan sector 3 Bucuresti - Consultatii gastroenterologie Titan - Ecografie abdominala generala cu interpretare Titan sector 3 Bucuresti
Alexdor Medical - Gastroenterologie, Consultatie de specialitate, Ecografie 4D Doppler color in policlinica Titan sector 3 Bucuresti Protocol pentru programari la consultatie de specialitate in contextul epidemiologic COVID-19
 
 

Programări:
 
0784 444 445

Alexdor Medical
 
 


 Centrul Alexdor Medical are la bază experienţa şi pasiunea celor doi medici fondatori:
Col. (r) Dr. Alexandru Ioan Suciu şi Dr. Dorina Suciu, a căror activitate profesională însumată depăşeşte 65 de ani.

 Dr. Alexandru Ioan Suciu este medic primar medicină internă şi gastroenterologie, doctor în ştiinţe medicale. Activitatea sa profesională însumează 41 de ani de practică medicală, având peste 134 de lucrări ştiinţifice publicate ca autor sau coautor, participări la manifestări ştiinţifice medicale în ţară şi străinătate.
 
 Apreciat în egală măsură pentru profesionalismul şi amabilitatea sa, domnul doctor Suciu a lucrat ca medic militar în cadrul Spitalului Militar Central din Bucureşti.

Dr. Suciu Ioan Alexandru medic primar gastroenterolog, medic primar medicina interna, doctor in stiinte medicale
 
[ prezentare Dr Suciu ]
 

 Centrul Alexdor Medical a fost înfiinţat în anul 2003 din dorinţa de a oferi pacienţilor noştri un loc plăcut unde tehnica medicală de ultimă oră întâlneşte profesionalismul şi omenia personalului medical.
 
 
 Alexdor Medical oferă servicii de:
 
→ gastroenterologie
     consultaţie de specialitate, interpretare analize, ecografie abdominală totală (generală).
 


 
A preveni este mai uşor decât a trata
 

 Un dram de prevenţie valorează mai mult decât un kilogram de medicaţie. Stilul de viaţă sanogen şi controlul medical anual de rutină reprezintă adevărata prevenţie, şi totodată cea mai înţeleaptă investiţie în sănătatea dumneavoastră pe termen lung.
 
 Investigaţiile medicale moderne, non-invazive precum ecografia permit depistarea multor afecţiuni în faza preclinică, adesea cu mult timp înainte ca pacientul să resimtă simptome. Prin diagnosticarea şi corectarea la timp a problemelor de sănătatate, controlul medical periodic este esenţial pentru păstrarea sănătăţii dumneavoastră.
 
 Vă invităm să contactati cabinetul nostru de gastroenterologie cu ecografie din policlinica Titan, sector 3, Bucuresti în vederea programării unui consult de rutină, chiar dacă sănătatea dumneavoastră este bună, şi cu atât mai mult dacă prezentaţi disconfort sau aţi fost diagnosticat în trecut cu o afectiune care necesită monitorizare în timp.

sus      
 
Vă mulţumim că aţi ales Alexdor Medical pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră.
 
Copyright © 2008-2020 Alexdor Medical.              Informare GDPR