Centru medical policlinica Titan sector 3 Bucuresti - Medicina de familie - Cardiologie - Gastroenterologie - Medicina Interna - Medicina Muncii
Colonoscopia previne cancerul de colon si rect
Pregatirea pentru investigatii medicale
Cazuri clinice cu exemple medicale relevante discutate
Alexdor Medical - Ecografie 4D Doppler color, Endoscopie digestiva superioara, Colonoscopie, Medicina muncii
 

Alexdor Medical
 
 


 Centrul Alexdor Medical are la bază experienţa şi pasiunea celor doi medici fondatori: Col. (r) Dr. Alexandru Ioan Suciu şi Dr. Dorina Suciu, a căror activitate profesională însumată depăşeşte 65 de ani.

 Dr. Alexandru Ioan Suciu este medic primar medicină internă şi gastroenterologie, doctor în ştiinţe medicale. Activitatea sa profesională însumează 36 de ani de practică medicală, având peste 27000 de endoscopii digestive efectuate, 134 de lucrări ştiinţifice publicate ca autor sau coautor, participări la manifestări ştiinţifice medicale în ţară şi străinătate.
 
 Apreciat în egală măsură pentru profesionalismul şi amabilitatea sa, domnul doctor Suciu a lucrat ca medic militar în cadrul Spitalului Militar Central din Bucureşti.

prezentare Dr Suciu
 
[ prezentare Dr Suciu ]
 

 Centrul Alexdor Medical a fost înfiinţat în anul 2003 din dorinţa de a oferi pacienţilor noştri un loc plăcut unde tehnica medicală de ultimă oră întâlneşte profesionalismul şi omenia personalului medical. Suntem onoraţi că în medie 1400 pacienţi ne vizitează în fiecare lună pentru consultaţii şi investigaţii medicale de specialitate.
 
 
 Alexdor Medical oferă servicii de:
 
→ cardiologie
     (consultaţie, ecografie Doppler de cord, ecografie Doppler venos, ecografie Doppler arterial, ECG)
 
→ gastroenterologie
     (consultaţie, endoscopie digestivă superioară, colonoscopie, polipectomie endoscopică, test H.Pylori)
 
→ medicină internă
     (consultaţie, interpretare analize, ecografie, examen ECG)
 
→ medicina muncii
     (contracte si consultanţă medicina muncii, examen medical periodic sau la angajare)


 
A preveni este mai uşor decât a trata
 

 Un dram de prevenţie valorează mai mult decât un kilogram de medicaţie. Stilul de viaţă sanogen şi controlul medical anual de rutină reprezintă adevărata prevenţie, şi totodată cea mai înţeleaptă investiţie în sănătatea dumneavoastră pe termen lung.
 
 Investigaţiile medicale moderne precum ecografia, endoscopia superioară sau colonoscopia permit depistarea multor afecţiuni în faza preclinică, adesea cu mult timp înainte ca pacientul să resimtă simptome. Prin diagnosticarea şi corectarea la timp a problemelor de sănătatate, controlul medical periodic este esenţial pentru păstrarea sănătăţii dumneavoastră.
 
 Vă invităm să ne contactaţi în vederea programării unui consult de rutină, chiar dacă sănătatea dumneavoastră este bună, şi cu atât mai mult dacă prezentaţi disconfort sau aţi fost diagnosticat în trecut cu o afectiune care necesită monitorizare în timp.

sus      
 
Va multumim ca ati ales Alexdor Medical pentru a avea grija de sanatatea dumneavoastra.