Cabinet gastroenterologie cu ecografie abdominala zona policlinica Titan sector 3 Bucuresti - Consultatie gastroenterologie - Ecografie abdominala generala Doppler color - Dr. Suciu Ioan Alexandru medic primar gastroenterologie
Alexdor Medical - Gastroenterologie, Consultatie de specialitate, Ecografie 4D Doppler color in policlinica Titan sector 3 Bucuresti Protocol pentru programari la consultatie de specialitate in contextul epidemiologic COVID-19
 
 

Programări:
 
0784 444 445

Gastroenterologie
 
(Dr. Suciu Ioan Alexandru)


 
  Alexdor Medical - Cabinet Gastroenterologie în policlinica Titan, sector 3, Bucuresti
 
  Gastroenterologia este ramura medicală care se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul diverselor afecţiuni ale tubului digestiv şi glandelor anexe. Medicul gastroenterolog vă ajută cu preventia, diagnosticarea şi monitorizarea în timp a afecţiunilor digestive, colecistice, hepatice, pancreatice, intestinale sau esofagiene.
 
  Vizita medicală la cabinetul de gastroenterologie va clarifica motivul pentru care un pacient prezintă simptome precum: oboseală, arsuri sau dureri în capul pieptului, balonare, reflux acru sau amar, gust metalic, greaţă, vărsături, disconfort abdominal, tranzit intestinal perturbat (constipaţie sau diaree), sânge în scaun şi anemie, dilatări ale venelor din zona anusului (boala hemoroidală).
 
  Contactati cabinetul de gastroenterologie Alexdor Medical din policlinica Titan, sector 3, Bucuresti pentru stabilirea unui diagnostic exact şi monitorizarea în timp a afecţiunilor gastroenterologice.
 

Dr. Suciu Ioan Alexandru, medic primar gastroenterolog, medic primar medicina interna, doctor in stiinte medicale. Gastroenterologie in policlinica Titan sector 3 Bucuresti
 Dr. Suciu Ioan Alexandru
 
 medic primar gastroenterolog
 
 medic primar medicină internă
 
 doctor în ştiinţe medicale
 

 
  Dr. Suciu Ioan Alexandru este director medical în cadrul clinicii Alexdor Medical.
 
  Absolvent al Facultăţii de Medicină "Carol Davila" din Bucureşti în anul 1981, a devenit medic primar medicină internă în anul 1998, medic primar gastroenterolog în 2005, iar în anul 2004 a obţinut titlul de Doctor în Ştiinţe Medicale.
 
  Dr. Suciu a efectuat un stagiu de specializare în ecografie şi endoscopie digestivă în Germania (Hamm şi Naumburg) unde a lucrat timp de un an ca medic gastroenterolog. Revenit în ţară, dr Suciu a lucrat în cadrul Spitalului Militar Central din Bucureşti, activitatea profesională incluzând consultaţii, imagistică medicală (ecografie şi endoscopie digestivă diagnostică şi terapeutică), îndrumarea medicilor rezidenţi.
 
  Dr. Suciu este un profesionist cunoscut pentru amabilitate şi acurateţe în stabilirea diagnosticului corect.
 
  Servicii Oferite:
 
- consultaţie de gastroenterologie
 
- ecografie abdominala generala  detalii ...
 
  Experienţa ne arată că informaţia înseamnă sănătate, de aceea în cabinetele noastre, medicul stabileşte diagnosticul în urma consultaţiei sau investigaţiei efectuate, apoi acest diagnostic este explicat în termeni accesibili pacientului. Astfel, după efectuarea ecografiei, rezultatul este redactat şi interpretat pacientului care primeşte totodată recomandări de regim alimentar şi stil de viaţă corespunzător, iar acolo unde este cazul şi tratament.
 
  Recomandăm asocierea consultaţiei de specialitate cu ecografia. Atunci când sunt efectuate împreună, consultaţia şi ecografia relevă informaţii care se completează reciproc, asocierea lor oferind o imagine mai clară asupra stării reale de sănătate a pacientului.
 
  Dotare:
 
 
 Alexdor Medical dispune de ecograf performant Apogee 4D Doppler color, care permite vizualizarea în detaliu a segmentelor studiate.

 


 

  Prevenţia activă versus starea de sănătate aparentă
 
  Un stil de viaţă sănătos este necesar, dar nu suficient pentru a preveni apariţia diverselor afecţiuni cu localizare digestivă. Indiferent cât de sănătos este stilul propriu de viaţă, anumiţi factori de risc precum moştenirea genetică şi vârsta nu sunt modificabili şi ca urmare nu pot fi preveniţi. De aceea, pentru a evita falsul confort dat de starea de sănătate aparentă se recomandă prevenţia activă.
 
  Conceptul de prevenţie activă porneşte de la faptul că boli incurabile precum cancerul de colon sau rect necesită foarte mulţi ani de la prima inflamaţie până la debutul malignităţii. Sănătatea aparentă se referă la intervalul de timp în care pacientul nu simte niciun disconfort (simptom), deşi boala este prezentă, dar evoluează silenţios, subclinic. Prevenţia activă presupune efectuarea unor investigaţii medicale precum ecografia abdominală în scop profilactic, pentru a depista afecţiuni în fază precoce, atunci când acestea pot fi tratate eficient, prevenind evoluţia lor către forme incurabile.

A preveni este mai uşor decât a trata
 

 Un control medical de rutina poate salva viata dumneavoastra sau a unei persoane dragi prin depistarea la timp a unei posibile afectiuni grave, atunci cand tratarea acesteia are sanse mari de reusita.
 
 Va invitam sa contactati cabinetul nostru de gastroenterologie cu ecografie din policlinica Titan, sector 3, Bucuresti in vederea programarii unui consult de rutina, chiar daca sanatatea dumneavoastra este buna, si cu atat mai mult daca prezentati unul sau mai multe dintre urmatoarele simptome:

  • disconfort abdominal sau indigestie repetata;
  • diaree cronica, constipatie cronica, sau alternanta diaree-constipatie;
  • urme de sange prezent in scaun (fie rosu deschis sau foarte inchis la culoare);
  • senzatia frecventa de balonare si/sau crampe abdominale;
  • pierdere in greutate fara un motiv aparent;
  • vomitat repetat sau vomitat cu urme de sange prezente;
  • senzatia persistenta de epuizare.
sus      
Vă mulţumim că aţi ales Alexdor Medical pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră.
 
Copyright © 2008-2020 Alexdor Medical.              Informare GDPR