Gastroenterologie in policlinica Titan sector 3 Bucuresti - Colonoscopie cu anestezie - Endoscopie digestiva - Polipectomie endoscopica
Colonoscopia previne cancerul de colon si rect
Pregatirea pentru investigatii medicale
Cazuri clinice cu exemple medicale relevante discutate
Alexdor Medical - Ecografie 4D Doppler color, Endoscopie digestiva superioara, Colonoscopie, Medicina muncii
 

Gastroenterologie
 
(Dr. Suciu Ioan & Dr. Gosav Adrian)


 
Dr Suciu Ioan Alexandru endoscopie digestiva
 
[ Dr. Suciu Ioan Alexandru ]
Dr Gosav Adrian
 
[ Dr. Gosav Adrian ]
 

  Dr. Suciu Ioan Alexandru este medic primar gastroenterolog, doctor in stiinte medicale. Avand peste 27000 de investigatii endoscopice efectuate, Dr. Suciu este un profesionist cunoscut pentru acuratete in stabilirea diagnosticului corect.

  Dr. Gosav Adrian, medic specialist gastroenterolog, este apreciat in egala masura pentru profesionalism si amabilitate. Dr. Gosav este cunoscut pentru atentia la detalii, o calitate esentiala in imagistica medicala.
 

  Servicii Oferite:
 
- consultatie gastroenterologie
- endoscopie digestiva superioara  detalii ...
- endoscopie digestiva inferioara - colonoscopie  detalii ...
- rectosigmoidoscopie
- polipectomie endoscopica (rezectia polipilor intestinali)  detalii ...
- recoltare biopsie
- bandare varice esofagiene
- test rapid Helicobacter Pylori  detalii ...

  In cabinetele Alexdor Medical, diagnosticul stabilit de medic in urma consultatiei sau investigatiei medicale efectuate este explicat pacientului. Astfel, dupa terminarea endoscopiei digestive sau colonoscopiei, rezultatul acestor investigatii este redactat in scris si explicat pacientului care primeste totodata recomandari de regim alimentar si stil de viata corespunzator, iar acolo unde este cazul si tratament. In plus, pacientul primeste si inregistrarea pe DVD a endoscopiei digestive superioare sau colonoscopiei.
 
  Pentru confortul pacientilor si cu acordul acestora, endoscopia digestiva superioara si colonoscopia se pot face cu anestezie.

  Dotare:
 
  Sistemul de endoscopie digestiva Olympus, beneficiaza de o claritate a imaginii fara precedent permitand stabilirea unui diagnostic exact in conditiile unei investigatii rapide si sigure.
 
  Alexdor Medical dispune de endoscop Olympus cu modul de vizualizare suplimentara NBI (Narrow Band Imaging). Sistemul NBI permite o mai buna vizualizare a vaselor si tesuturilor din peretele tubului digestiv.


 
A preveni este mai uşor decât a trata
 

 Rata de vindecare a cancerului de colon sau rect atunci cand acesta este depistat precoce (inainte ca pacientul sa resimta simptome) este foarte mare, atingand 90% din cazuri. Daca insa cancerul este diagnosticat la un pacient care deja prezinta simptome, rata de vindecare scade dramatic la doar 15% din pacienti. Cancerul poate fi tratat daca este depistat devreme!
 
 Un control medical de rutina poate salva viata dumneavoastra sau a unei persoane dragi prin depistarea la timp a unei posibile afectiuni grave, atunci cand tratarea acesteia are sanse mari de reusita.
 
 Va invitam sa ne contactati in vederea programarii unui consult de rutina, chiar daca sanatatea dumneavoastra este buna, si cu atat mai mult daca prezentati unul sau mai multe din urmatoarele simptome (posibile manisfestari ale cancerului colorectal):

  • diaree cronica, constipatie cronica, sau alternanta diaree-constipatie;
  • urme de sange prezent in scaun (fie rosu deschis sau foarte inchis la culoare);
  • senzatia repetata ca dupa scaun intestinul nu se goleste complet;
  • senzatia frecventa de balonare si/sau crampe abdominale;
  • scaun care este mai subtire ca de obicei;
  • pierdere in greutate fara un motiv aparent;
  • senzatia persistenta de epuizare;
  • vomitat repetat.
sus      
Vă mulţumim că aţi ales Alexdor Medical pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră.